Tindercat i EVA obren el càsting de “Clímax”, el nou dating show 100% digital de 3Cat

EVA, la nova marca de continguts juvenils de 3Cat, ha obert una crida per trobar protagonistes de Clímax, el primer dating show exclusiu per a l’entorn digital i en català de la plataforma desenvolupat per Tindercat

Clímax és un dating show juvenil i en directe desenvolupat per l’equip de La Bombilla Media, creadors del Tindercat, l’exitosa comunitat nascuda a Twitter Spaces. Després d’una exhaustiva gira del seu espectacle de cites a cegues per les principals festes majors de Catalunya, Tindercat arriba a EVA amb un dating que unirà emocions i safareig, entenent l’amor com quelcom divers i no romantitzat.

Clímax s’estrenarà a principis d’octubre en directe al Twitch d’EVA, amb finestra també a YouTube, TikTok i Instagram. Es tracta d’un projecte nascut a les xarxes socials i pensat per a l’entorn digital, que tindrà lloc cada diumenge a la nit. Presentat pel Gerry, la Carla i el Ramon, Clímax comptarà cada setmana amb influencers catalans que faran de Cupidos convidats i sacsejaran la participació en directe de l’audiència.

Joves d’arreu del país d’entre 18 i 30 anys que vulguin trobar l’amor (o simplement conèixer gent) ja es poden inscriure al càsting mitjançant el formulari que trobaran al web de Clímax.

A Clímax l’entorn és clau

Cada diumenge a la nit, Clímax comptarà amb una persona protagonista amb ganes de trobar l’amor. Se li presentaran tres perfils anònims, per conservar l’esperit de les cites a cegues. Però inicialment ni tan sols podrà parlar-hi. La persona protagonista haurà d’arriscar-se i acabar escollint amb qui vol fer face reveal per mantenir una cita presencial. 

Durant la primera part del programa, la persona protagonista no parlarà directament amb les persones pretendents, sinó que coneixerà al seu entorn. Xerrarà amb les seves mares, veurà com d’ordenades estan les seves habitacions, quins són els seus gustos musicals a Spotify o com són les seves stories destacades a Instagram. Serà l’entorn de les persones qui parli per elles i marqui el destí de les possibles parelles.

Enciende la bombilla