El Tindercat celebrarà la gran festa de l’amor la nit abans de Sant Jordi

‘Tindercat: Operació Sant Jordi’ serà el primer esdeveniment
presencial de l’espai de Twitter en català que és Trending Topic en totes les seves emissions.

L’abril de l’any passat el Tiktoker Gerard Querol (@gerryquerryberry) va posar en marxa el Tindercat, un podcast interactiu i en directe a través de Twitter per a lligar en català a la xarxa. L’espai, que ha obtingut més de 10.000 oients totals en cada emissió, es suma al creixent moviment de continguts digitals en català que dinamitzen l’ús de la llengua a les xarxes. Ara, un any després de la seva creació, el projecte evoluciona i presenta el seu primer esdeveniment presencial: ’Tindercat: Operació Sant Jordi’.

El pròxim 22 d’abril l’equip del Tindercat dinamitzarà la gran festa de l’amor, un esdeveniment únic que comptarà amb el primer live show del Tindercat, música en directe, DJ’s i moltes sorpreses. L’acte, presentat pel Gerry Querol, la Carla Junyent i el Ramon Pera, tindrà lloc a una cèntrica plaça de Sant Cugat i comptarà amb múltiples convidats que s’aniran desvetllant al llarg de les pròximes setmanes. Cal recordar que pel Tindercat han passat artistes com Ginestà, Valtonyc o creadors de continguts catalans com en Berti, la Gal·la o el Carles Tamayo.

Sota el nom ‘Tindercat: Operació Sant Jordi’, l’equip liderat pel Gerryquerryberry pretén que cap jove arribi a la diada de Sant Jordi sense parella. “Aquest any volem assegurar roses, llibres i polvos a tothom que participi en el Tindercat”, assegura el Tiktoker santcugatenc. Afegeix que “per mi era molt important que el primer Tindercat presencial fos a la meva ciutat”.

A ‘Tindercat: Operació Sant Jordi’ hi haurà espai per tot i per a tots. Amb cites en directe, jocs multitudinaris, una gran barra de bar i la presència dels rostres que han marcat el primer any de vida del projecte, ‘Tindercat: Operació Sant Jordi’ serà la desvirtualització d’un projecte que ha ajudat a trobar noves eines de socialització en català a la xarxa. Tot just en el moment de sortida d’una pandèmia mundial que ha canviat la manera en la qual socialitzen els i les joves.

El ‘Tindercat: Operació Sant Jordi’ es va presentar davant l’audiència del projecte la nit del diumenge 27 de març a través de Twitter Spaces. En només dotze hores el vídeo promocional acumula 70.000 visualitzacions, generant més de 200.000 impressions.

#ElCatalàÉsSexi, la campanya digital del Tindercat per potenciar l’ús del català a l’hora de socialitzar

En relació amb el primer Tindercat presencial, el projecte que ha aconseguit posicionar-se en el llistat de trending topics en totes les seves emissions ha ideat, juntament amb l’agència Imagina, la campanya #ElCatalàÉsSexi.

A través de Twitter, els usuaris del Tindercat podran tuitar durant els pròxims dies frases i mems en català sota el hashtag #ElCatalàÉsSexi. Les millors publicacions s’imprimiran per empaperar diferents ciutats de Catalunya en una acció promocional per l’esdeveniment del pròxim 22 d’abril. A més, la publicació de #ElCatalàÉsSexi amb més likes guanyarà un sopar per a dues persones al restaurant El Mamón de Barcelona i múltiples sorpreses durant la jornada del ‘Tindercat: Operació Sant Jordi’.

Tindercat, un projecte en català amb més de dos milions d’impactes mensuals a Twitter

Cal destacar que el Tindercat ha assolit xifres rècord a Twitter Catalunya. Les seves últimes emissions han superat amb facilitat els 9.000 oients únics, amb pics d’audiència de 1.300 persones. Quant a impressions, en tan sols dos mesos el Tindercat ha acumulat més de dos milions d’impactes mensuals i més de vuit mil seguidors a Twitter. És un dels pocs projectes catalans liderats per gent jove que aconsegueix incloure’s al llistat de Trending Topics en l’àmbit espanyol durant totes les seves emissions.

Tindercat: Operació Sant Jordi’ és una producció de La Bombilla Media amb el suport de l’Oficina Jove de l’Ajuntament de Sant Cugat, Estrella Damm i l’Agència Imagina.

Per a més informació, petició de materials i entrevistes:
Alba Surrallés – La Bombilla Media
albasurralles@labombillamedia.com

Enciende la bombilla