Comunicat: La Bombilla Media atura les seves produccions amb motiu del Coronavirus

Amb motiu de la situació actual del Coronavirus a Catalunya, La Bombilla Media aturarà la seva activitat durant quinze dies, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.

La gravació de ‘Gent de Carrer’ programada per aquest cap de setmana i la producció dels programes de ràdio ‘Els Censurats’ i ‘TVieRnes’ es veuran afectades.

La informació de la situació del Coronavirus a Sant Boi es podrà consultar minut a minut a la web de l’Ajuntament.

Sant Boi de Llobregat, 12 de Març del 2020

La Bombilla Media aturarà la seva activitat durant els propers 15 dies a causa del Coronavirus. Seguint les indicacions de les autoritats sanitàries i amb la intenció de prevenir i aturar l’augment de casos positius de COVID-19, La Bombilla Media cessa les seves produccions durant les properes setmanes, quedant afectades ‘Gent de Carrer’, ‘Els Censurats’ i ‘TVieRnes’.

Així doncs, des del 13/04/2020 fins al 27/04/2020 totes les produccions de La Bombilla Media es veuran afectades. No es realitzarà la gravació prevista per aquest cap de setmana de ‘Gent de Carrer’, el programa de ràdio ‘Els Censurats’ aturarà les seves emissions durant dues setmanes i el podcast de ‘TVieRnes’ deixarà de produir-se durant aquest temps. Tot i això, el diari digital ‘TVienes’ seguirà en actiu amb l’actualització diària de continguts d’actualitat televisiva. 

Informació actualitzada als canals oficials

Així mateix, animem a totes les persones interessades en seguir l’evolució del Coronavirus a la ciutat de Sant Boi i a la resta del territori que consulti només canals d’informació oficials. El Ministeri de Sanitat ha habilitat una web amb informació actualitzada que adjuntem en el següent enllaç:

 https://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludPublica/ccayes/alertasActual/nCov-China/home.htm 

Enciende la bombilla