Arriba ‘Gent de Carrer’, el primer programa de televisió fet a Sant Boi

El format s’emetrà íntegrament des del carrer, en un plató muntat a les diferents places emblemàtiques de la ciutat. 

L’actualitat social de  proximitat i l’entreteniment  seran factors claus d’un programa protagonitzat pels santboians i  les santboianes.

Produït per  La  Bombilla Media, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi, és la primera aposta televisiva de proximitat realitzada per joves de la ciutat. 

Sant Boi de Llobregat, 6 d’agost del 2019

La productora audiovisual santboiana La Bombilla Media, en col·laboració amb l’Ajuntament  de Sant Boi, estrenarà molt pròximament el programa de televisió ‘Gent de Carrer’. El projecte, subvencionat mitjançant el pressupost participatiu 2019 de l’Ajuntament de Sant Boi, tractarà temes d’actualitat social de proximitat amb tocs d’entreteniment, en una clara  aposta de servei públic.

Des d’un plató muntat al carrer, ‘Gent de Carrer’ tractarà aquells temes que preocupen a la ciutadania de Sant Boi, donant un altaveu als santboians i les santboianes envers l’actualitat social de la ciutat. Mitjançant entrevistes, reportatges i debats, ‘Gent de Carrer’ informarà i posarà llum sobre temes relacionats amb la política municipalista, la cultura de proximitat, el jovent de la ciutat i els valors del municipi, convertint a la gent del carrer en la protagonista d’aquest espai televisiu que es podrà consumir en streaming a través de YouTube i les diferents xarxes socials del programa. 

L’equip del programa, format per estudiants de periodisme i comunicació audiovisual i professionals del sector, ja prepara els continguts de la primera emissió, que arribarà a les pantalles dels santboians i les santboianes durant el primer trimestre del curs 2019/2020. Ben aviat, al llarg del mes de setembre, l’equip del programa donarà més informació sobre el format i la seva data d’estrena a les xarxes socials. A més, la productora prepara un gran esdeveniment sorpresa que culminarà amb l’anunci de la data d’estrena de ‘Gent de Carrer’, però del qual encara es desconeix més informació.

El sistema educatiu a debat en el primer programa de ‘Gent de Carrer

El primer programa de ‘Gent de Carrer’ tractarà les problemàtiques que es troba el sistema educatiu actual des d’un punt de vista municipalista. Els joves agafaran el testimoni d’una carrera de fons protagonitzada per alumnes i professors de la ciutat, que ens explicaran amb quins conflictes es troben a l’hora d’impartir o rebre classes. El programa radiografiarà les aules de la nostra ciutat per tal de donar llum a les preocupacions dels estudiants i  els docents, en la recerca de donar resposta a les preguntes que aquests es formulen envers el futur de l’educació.

La Bombilla Media, una productora amb marca santboiana

La Bombilla Media produeix continguts audiovisuals des de l’any 2017, amb seu a Sant Boi de Llobregat. En l’actualitat, la productora diversifica els seus continguts en dues branques principals: ficció i actualitat. 

Dins l’àmbit de la ficció, La Bombilla Media va produir la websèrie ‘El Viaje de Nuestras Vidas’, amb una audiència de més de 100.000 visualitzacions totals. També ha produït diversos curtmetratges com ‘Diferents’ o ‘Tu hermano Dani’, ambdós guardonats a festivals de cinema.

En els projectes de caire periodístic, La Bombilla Media dirigeix el portal digital sobre televisió ‘TVienes’, amb més d’1,5 milions d’usuaris en el seu primer any de vida. Dins l’àmbit digital, La Bombilla Media també co-produeix de manera associada el mitjà català sobre cultura mediàtica ‘Olidoliva’ i el programa de ràdio ‘Vull Ser Jove’, emès des del 2015 a l’emissora municipal de Sant Boi. 

Liderada pel santboià Marc Gabernet, el Sergi Cano i el Nil Codina, La Bombilla Media està centrada en la producció de continguts innovadors i originals, en la recerca de formats transmèdia i amb vida més enllà dels canals convencionals. 

 

Per a més informació, dubtes o entrevistes, contactar amb Alba Surrallés mitjançant contacto@labombillamedia.com

Twitter, Facebook i Instagram: @labombillamedia / @gentdecarrer

www.gentdecarrer.com

www.labombillamedia.com

Enciende la bombilla