Notas de prensa

‘Gent de Carrer’ celebrarà una gran festa sorpresa en la seva presentació

El format arribarà molt aviat a YouTube en directe, però abans es presentarà davant els santboians i les santboianes amb una performance sorpresa.

La data d’estrena s’anunciarà dins un flashmob que sorprendrà els santboians i les santboianes amb la música, la festa i la cultura popular catalana com a protagonistes.

Produït per  La  Bombilla Media, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Boi, és la primera aposta televisiva de proximitat realitzada per joves de la ciutat. 

Sant Boi de Llobregat, 24 de setembre del 2019

El pròxim 28 de setembre a la tarda a la Plaça de l’Ajuntament tindrà lloc la presentació de ‘Gent de Carrer‘. Amb un gran flashmob sorpresa organitzat per diferents entitats santboianes i el patrocini de Depiline Sant Boi, No Problem i Vichy Catalan, l’associació juvenil La Bombilla Media anunciarà la data d’estrena del format en un ambient de gresca i xerinola. A partir de les 17.30h, la plaça de l’Ajuntament s’omplirà de gent, festa i música, valors i sentiments que  reflecteixen l’esperit del programa.

El programa de televisió ‘Gent de Carrer’, projecte subvencionat mitjançant el pressupost participatiu 2019 de l’Ajuntament de Sant Boi, tractarà temes d’actualitat social de proximitat amb tocs d’entreteniment, en una clara  aposta de servei públic. Des d’un plató muntat al carrer, ‘Gent de Carrer’ tractarà aquells temes que preocupen a la ciutadania de Sant Boi, donant un altaveu als santboians i les santboianes envers l’actualitat social de la ciutat. Mitjançant entrevistes, reportatges i debats, ‘Gent de Carrer’ informarà i posarà llum sobre temes relacionats amb la política municipalista, la cultura de proximitat, el jovent de la ciutat i els valors del municipi, convertint a la gent del carrer en la protagonista d’aquest espai televisiu que es podrà consumir en streaming a través de YouTube i les diferents xarxes socials del programa. 

Presentat pels santboians Marc Gabernet i Sara Rovira

Gent de Carrer‘ aposta per un equip de joves periodistes i comunicadores locals. En un intent d’aportar un punt de vista diferent de les coses que passen, ‘Gent de Carrer‘ confia la responsabilitat de presentar un format d’aquestes característiques als joves Marc Gabernet i Sara Rovira. El Marc (17) col·labora a Ràdio Sant Boi des del 2015. Dirigeix la productora santboiana La Bombilla Media i s’encarrega de la redacció de continguts del diari digital TVienes. Per la seva banda, la Sara (19) estudia segon de periodisme a la UAB i col·labora al programa de Ràdio Sant Boi ‘La República Santboiana’.

El sistema educatiu a debat en el primer programa de ‘Gent de Carrer

El primer programa de ‘Gent de Carrer’ tractarà les problemàtiques que es troba el sistema educatiu actual des d’un punt de vista municipalista. Els joves agafaran el testimoni d’una carrera de fons protagonitzada per alumnes i professors de la ciutat, que ens explicaran amb quins conflictes es troben a l’hora d’impartir o rebre classes. El programa radiografiarà les aules de la nostra ciutat per tal de donar llum a les preocupacions dels estudiants i  els docents, en la recerca de donar resposta a les preguntes que aquests es formulen envers el futur de l’educació.

La Bombilla Media, una productora amb marca santboiana

La Bombilla Media produeix continguts audiovisuals des de l’any 2017, amb seu a Sant Boi de Llobregat. En l’actualitat, la productora diversifica els seus continguts en dues branques principals: ficció i actualitat. 

Dins l’àmbit de la ficció, La Bombilla Media va produir la websèrie ‘El Viaje de Nuestras Vidas’, amb una audiència de més de 100.000 visualitzacions totals. També ha produït diversos curtmetratges com ‘Diferents’ o ‘Tu hermano Dani’, ambdós guardonats a festivals de cinema.

En els projectes de caire periodístic, La Bombilla Media dirigeix el portal digital sobre televisió ‘TVienes’, amb més d’1,5 milions d’usuaris en el seu primer any de vida. Dins l’àmbit digital, La Bombilla Media també co-produeix de manera associada el mitjà català sobre cultura mediàtica ‘Olidoliva’ i el programa de ràdio ‘Vull Ser Jove’, emès des del 2015 a l’emissora municipal de Sant Boi. 

Liderada pel santboià Marc Gabernet, el Sergi Cano i el Nil Codina, La Bombilla Media està centrada en la producció de continguts innovadors i originals, en la recerca de formats transmèdia i amb vida més enllà dels canals convencionals. 

 

Per a més informació, dubtes o entrevistes, contactar amb Alba Surrallés mitjançant contacto@labombillamedia.com

Twitter, Facebook i Instagram: @labombillamedia / @gentdecarrer

www.gentdecarrer.com

www.labombillamedia.com

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *